Premsa

MITJANS DE COMUNICACIÓ


GLOBAL CLUB

Marc Montserrat, responsable de el Centre de Teràpia Comportamental de Catalunya Jove emprenedor, terapeuta comportamental i home carismàtic, Marc Montserrat és, sobretot, una persona polièdrica i versàtil. I així es también sumi empresa.


EL PAIS, EXPANSION NEGOCIOS

“La optometria comportamental és una forma de millorar el benestar de les persones”


LA VERDAD

Marc Montserrat, conegut optometrista comportamental, passarà consulta de forma desinteressada a l’Hospital Quirónsalud de Múrcia


EMPRENDEDORES

“En la visió, participen dos aspectes, el maquinari (format pels components físics i oculars) i el programari, en què s’utilitzen les estructures lògiques. La nostra funció és reprogramar el programari “.


PIMEC LLEIDA

Marc Montserrat: «El cervell busca el contacte extern per verificar la seva pròpia existència»
La teràpia comportamental és per a tots els públics. Aportem ajudes a persones amb dificultats posturals, psicomotrius, emocionals, de desenvolupament psicosocial, neurocognitives i degeneratives i de rendiment acadèmic.


REVISTA VINCLE

Marc Montserrat treballa sobre els ulls, considerant que són una eina de captació de la realitat i que funcionen a través d’un cervell, que en fa una interpretació posterior a la percepció. D’aquesta forma elabora un camí comportamental per a la reeducació neuronal i total de cada persona.


Warning: Trying to access array offset on false in /var/www/vhosts/montserratoptics.com/httpdocs/wp-content/themes/montserrat-optics/inc/plugins/acf/includes/api/api-template.php on line 499