Testimonis

Laia Renau


Quan vaig començar a poder veure el món en 3D, tot va començar a anar millor.
Havia estat visitada moltes vegades per diferents professionals de la salut, ja que tenia molta simptomatologia, des de mareigs i vertígens, inestabilitat, ansietat, migranyes de tenir que està una setmana al llit… no n’era conscient i veia el món pla. Tenia un problema d’anestereopsia, el meu cervell forçava molt per intentar veure amb els dos ulls, però a causa que el meu cervell no ho sabia fer, acabava amb molt mal estar cada dia.
Des que vaig començar a portar les noves ulleres que hem permetien poder funcionar millor, i vaig començar a integrar els reflexos primitius, les coses es van anar ficant a lloc.
A dia d’avui puc tenir una vida normal.

Marina Domingo


Durant molt de temps vaig estar amb mals de cap, migranyes, mal estar generals a l’hora de fer les coses… hem costava molt poder passar un dia tranquil. Lògicament hem condicionava en la meva gestió emocional i com era la meva comunicació i gestió amb les relacions socials.
Ha set començar a veure d’una altra manera les coses i el meu cervell ha set capaç d’anar millorant el seu funcionament fins a reduir moltíssim tots aquests símptomes associats i poder tenir una bona qualitat de vida.

Ioan Petrasuc


Començo a canviar de vida quan comencem a solucionar el meu problema d’adaptació postural causat per un mal aprenentatge en les etapes de creixement i desenvolupament.
Quan estava recte, tènia visió doble, aquesta visió doble era inexistent per a mi, ja que quan agafava la mala postura corbant l’esquena,el meu cervell s’adaptava per poder funcionar millor i no veia doble, no n’era conscient. Quan el vaig conèixer, estava fent un tractament amb corset. 
El dia d’avui té 18 anys, ja és adult i no tinc problemes de posturals.

Isabel Fortea


La meva filla Eliane va néixer amb paràlisi cerebral a causa d’un infart cerebral. Des que va tenir un any, ha rebut moltíssimes teràpies com oxigen en cambra hiperbàrica, neuroterapeutes i naturòpates a Boston, Nova York i Toronto, rehabilitació… Però el que més ha impactat a la salut mental i física d’Eliane amb diferència, han estat les teràpies del Marc Montserrat a Lleida. Sense saber-ho ningú, Eliane veia tot en constant moviment causant-li molta irritabilitat i inestabilitat. La seva conducta era agressiva i no podia centrar-se en gairebé res. Quan el Marc li va posar unes ulleres especials, TOT es va aturar. Va trigar una setmana a assimilar el canvi i en un mes va avançar dos anys en lectura. La seva visió (i entendre el que veu), conducta, postura i salut ha millorat moltíssim.
Ara és una nena de 13 anys molt més equilibrada i feliç.
“Isabel Fortea”

Eliane Fortea


Després de tantes teràpies durant 10 anys, la meva mare em va portar al Marc Montserrat, qui va descobrir que la meva visió estava en constant moviment, fins i tot les coses inanimades. Amb les seves ulleres i la seva neuroterapia, la meva visió es va normalitzar i els problemes o dificultats derivats de la paràlisi cerebral van millorar moltíssim.

Les seves ulleres “entrenen” al meu cervell igual que els exercicis neurològics. Han passat dos anys i la meva visió és pràcticament normal i tinc un coneixement del cos, equilibri, estabilitat, mobilitat conscient i controlada i e adquirit capacitats autònomes per funcionar al meu dia a dia. “Eliane Fortea”