Qui som

Fer el que tu vols és llibertat.
Que t’agradi el que fas és felicitat

 

T’agradaría coneixer

Montserrat Òptics?

QUI SOM 1
QUI SOM 2A
QUI SOM 3A
QUI SOM 4A
QUI SOM 5A
QUI SOM 6A
QUI SOM 7A
previous arrow
next arrow

Montserrat Òptics és un centre de salut que la seva activitat engloba diferents camps d’actuació.

En l’àmbit comercial, oferint productes de salut visual i auditiva més innovadors, en l’àmbit terapèutic i comportamental, proporcionant un servei de visites i revisions.

També anem organitzant activitats periòdiques i esdeveniments l voltan del món del benestar i tractant les possibilitats de cada individu de forma personalitzada, adaptant els nostres coneixements sobre el teu comportament.

Hem après què mirar no és només veure, i escoltar no és simplement sentir.

Marc Montserrat Mir
https://youtu.be/q_TG924-cd0

Saber mirar i escoltar correctament permet que el nostre cervell treballi amb informació clara i precisa, per obtenir un màxim rendiment de la nostra percepció sense haver de fer un gran esforç per poder interpretar els estímuls del nostre entorn.

Les dues rutes més importants d’entrada d’informació al cervell són la visió i l’audició i també la integració entre aquests dos sentits. Els nostres ulls capten una imatge, però és el nostre cervell qui reconeix i interpreta els estímuls nerviosos que se’n deriven. I el mateix succeeix amb els sons i les oïdes.

Per tant, no n’hi ha prou en tenir els ulls i les orelles sanes; sinó que considerem important poder distingir i processar correctament la informació que rebem a través d’aquest òrgan.

Símptomes com ara falta de concentració o atenció, confusió en alguns sons o paraules, dislèxia, baix rendiment escolar, hiperactivitat, agressivitat, ansietat o depressió poden ser indicatius d’una alteració en la percepció de la informació per part de cervell.

El nostre mètode de treball consisteix a establir unes bones vies d’entrada de la informació mitjançant un aprenentatge sobre uns exercicis i teràpies, ens basem en el treball personal i la superació individual per treballar els dèficits o mancances de cadascú. No obstant estar establerts en un centre d’Òptica, utilitzem les ulleres i els productes, tant visuals com audiològics, com les pròtesis que són.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es gear-3085396_1920-1440x1440.jpg

En estar establerts en un centre d’Òptica, utilitzem les ulleres i els productes òptics, tant visuals com audiològics per a la millora dels sentits.

L’objectiu del nostre equip és acollir i acompanyar a la persona en el seu desenvolupament de forma global, ja sigui un/a nen/a, un/a jove o una persona adulta, buscant el benefici de l’individu en totes les seves parts i eliminant els símptomes associats que, moltes vegades, no s’identifiquen en el seu origen.

 

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es motivational-999247_1920-1440x1018.jpg

Les persones que estan prou boges per pensar que poden canviar el món, són les que el canvïen.

 

STEVE JOBSOBJECTIU
reinventar la professió.

FORMACIÓ
en visió neuro-cognitiva ampliada amb un conjunt de teràpies comportamentales perquè la persona aprengui a dominar els seus sentits visuals, auditius, motors, equilibri, postura, perceptiu i cognitiu. 

ENERGÍA
passió per la professió i un equip de persones compromeses amb el seu treball.

IL·LUSIÓ
Oferir una nova realitat del món de la forma més òptima possible.

 

La felicitat no és un destí, és l’actitud amb la qual es viatja per la vida

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es cat-984097_1920-1440x810.jpg

 

Els nostres valorsSom una òptica propera, innovadora, amb una mentalitat oberta i enfocada cap a les teràpies, prioritzant sempre el benestar de la persona. Tractem a cada usuari de forma individual, adaptant-nos a les seves necessitats i exigències.

MONTSERRAT ÒPTICS

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es teamwork-2198961_1920-1440x960.png

Tracte personalitzat:
Atenció individualitzada per garantir la millor elecció del producte, depenent de les teves necessitats.

Propers:
Escoltarem tot el que ens vulgui explicar referent la teva salut dels seus sentits.

Assesor d’imatge:
La peça de roba que més defineix la personalitat del individú es l’ullera. Creiem firmement en troba la teva propia identitat en forma d’ullera, per això tenim el nostre assesor personal d’imatge per ajudarte a trobar la millor ullera. Et proporcionaran el consells necessaris, tant en funcionalitat com d’estètica, per l’elecció de la teva ullera PERFECTA.

Productes innovadors:
El nostre objectiu es informar-te de tots els avanços tecnològics per cuidar de la teva visió i audició.

Col·leccions exclusives:
Volem oferir-vos un producte de dissenyadors independents on cada ullera te la seva historia.

Seguiment post-venta:
La nostra intenció es poder cuidar de la vostra salud visual i auditiva. Per a nosaltres es el més important, ajudarte a veure i sentir el món, de la millor manera possible.

Especialistes en:
Ambliopies, estrabismes, problemes binoculars, TDA, TDAH, Autismes, Paràlisis cerebrals, Traumatismes craneo-encefàics, dislèxies, problemes d’aprenentatge i desenvolupament, dificultats de lecto-escriptura, problemes de psicomotricitat i reflexes primaris, problemes d’escolta, inseguretats emocionals… sobretot enfocat a la població especial.

No hi ha raó per no provar alguna cosa nova només perquè ningú ho hagi intentat abans

ANTONI GAUDÍ


A Montserrat optics,
els nostres clients ens fan diferents


La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es teamwork-2499638_1920-1440x756.jpg
 

TEAMWORK MAKES THE DREAMWORK

MARC MONTSERRAT

CEO
Optometrista, terapeuta comportamental i audioprotesista

ELENA LLORENTE

ÒPTIC-OPTOMETRISTA I AUDIOPROTESISTA
Contactologia i teràpia visual