Habilitats visuals pel FÚTBOL

Entrena les teves habilitats visuals específiques per al futbol

T’agradaria saber com millorar el teu rendiment en el camp de futbol?

Entrenar les habilitats visuals per al futbol, ​​et va ajudar a millorar el teu rendiment en els partits, obtindràs els teus millors resultats ja que et mouràs millor al camp, faràs millors passades i chutarás amb més precisió i potència. Les més importants són:

Atenció Visual

Un aspecte important de jugar a un esport amb els peus, és que la demanda visual és perifèrica. El control de la pilota és típicament de la nostra visió perifèrica, aquesta l’anem combinant amb la nostra atenció per utilitzar la visió central per mesurar el camp.

Durada

El futbol requereix una atenció visual sostinguda. Un atleta amb la resistència visual pobre pot actuar millor en la primera part i començar a tenir un mal rendiment a la segona part o final de el partit.

Localització direccional

Aquesta destresa és usada quan determinant la direcció i velocitat d’un objecte en moviment. El futbol té una alta demanda de localització direccional ja que els moviments de la pilota són constants durant el joc. Aquesta destresa s’utilitza per a la calcular la direcció i velocitat de la pilota en moviment.

ReactiuDinàmic

El futbol requereix una reacció molt ràpida per reaccionar davant de cada jugador i reaccionar a el moviment de la pilota.

Entrenar les habilitats visuals per al futbol, ​​millorar rendiment i resultats en els partits.

Moviment atleta

Els jugadors de futbol estan en constant moviment, a l’futbolista se li requereix afinar la seva atenció visual per situar-se sobre el camp i respecte els seus companys. És un esport que hi ha contacte físic amb el rival per jugar la pilota en moviment, així que la precisió dels moviments oculars ha de ser efectiva, precisa i estable.

Alta demanda visual

El futbolista ha de processar canvis constants de la informació visual d’una manera fluïda, per poder respondre a tots els estímuls externs que l’envolten.

Apunta Mesura

La pilota de futbol és bastant gran, així i l’àrea de contacte entre el nostre peu i la pilota són bastant petits per fer la passada apropiat o el xut. Això requereix una bona interpretació afinada de la informació visual.

Projecció visual

Aquesta habilitat visual és altament variable durant el joc de el futbol però és molt important la precisió que tenim a la projecció dels moviments dels nostres peus.

Habilitat a l’contrast

La sensibilitat a l’contrast o la capacitat de distingir entre les ombres, és una habilitat molt important durant la competició.
La capacitat d’identificar un objecte sobre un fons amb molt soroll visual, és també important.

Vols marcar molts gols?